Thursday, February 17, 2011

Comming Soon!! Double Horse, Shuang Ma 9100. Single Blade. Terbaru dan Terpanas

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

AKAN DATANG..!! Nantikan post akan datang untuk RC Helicopter terbaru keluar Double Horse. dan terhangat diperkatakan oleh peminat-peminat RC Helicopter. Inlah dia:-



Pakaging Shuang Ma 9100:-


Spesifikasi:-
1. 3.5 Channel (Remote seakan-akan remote 4 Channel)
2. Single Blade
3. New Design
4. Carbon Fiber body


Harga di pasaran luar:-

RM 300
RM 280
RM 220
RM 180

Harga NasToysShop:-

RM150

sahaja!!! dapatkan tempahan anda sekarang. Untuk tempahan, Sila hubungi saya ditalian 017-6910014 atau e-mail nasruled@yahoo.com

27 comments:

  1. ada jual balance bar ngan connecter buckle tuk model nie x.....
    perlukan yer....
    kalo ader...email k...

    ReplyDelete
  2. sory... xde la.klu nk kene order.

    ReplyDelete
  3. model ni ckup stabil x utk main indoor?thnx

    ReplyDelete
  4. Iqbal: mungkin dalam rm5-rm20. x pasti. x pun blh try connector buckle heli lain. mane tau klu2 muat.


    Anonymous: heli ni mmg stabil, indoor dalam dewan mmg sesuai sgt. tp jgn main dlm bilik or ruang tamu. sbb kipas die sgt kuat. lg 1, bile die nak take off, kene ada ruang yg agak besar.

    thx

    ReplyDelete
  5. anonymous: kalo leh tempat nak main 2 jgn ader org lain.....tkut kene kipas.....saye dah kene....pedih nyer yg amat....tp kipas model nie kuat....x patah....walau kene sign board tepi jln...tream pokok...hak3...
    pendek kate...my best model yet....
    nas:ok3...

    ReplyDelete
  6. klau nk dbandingkn dgn model Syma S031G mne lbih baik dr segi kstabilan?thnx

    ReplyDelete
  7. iqbal: thx

    anonymous: of course S031G, sbb tail blade die kat atas. so, die membuatkan heli tu naik terus ke atas. klu 9100 ni, tail blade die kat tepi, mase naik heli tu akan ke tepi sket. tapi bila dah naik, xde masalah.

    S031G xde stok bt mase sekarang.

    ReplyDelete
  8. Controller Equipement[Receiving board]Ada spair part x?
    Agak2 bajet bpa?

    ReplyDelete
  9. ni remote ke main board nya? klu remote memang xde. tapi klu main board, nanti saya cek dulu.

    ReplyDelete
  10. Fuuuuu...best! best! cukop bulan ni nak beli kat abg nas satu!!!

    ReplyDelete
  11. hehehe... tq Amen. sy tunggu.

    ReplyDelete
  12. Bro, spare part dye ade jual x?

    ReplyDelete
  13. zulhilmi: sory bro, stok untuk spare part dah abis...

    ReplyDelete
  14. THANKS NAS SEBAB BAGI HARGA MENARIK KAT AKU...,TAPI MCM ADA KEGAGALAN SKIT BILA BLEH TOLONG HANTARKAN REPAIR NI....

    ReplyDelete
  15. DIN: sory bro, ari isnin ari tu aku MC, semlm EL. ari ni aku anta kan repair.

    ReplyDelete
  16. alamak bro...xkn dh abes..ble plak ade stoknye??sy dh terdesak ni xde spare part..dh mrata sy cri bro..agk2 ble ade spare part dye?

    ReplyDelete
  17. Askum,,nak tanye, kat mane saya boleh dapatkan sparepart untuk model ni ha..Main blade grip dah patah kne tong sampah...

    ReplyDelete
  18. wsalam, yerp stok spare part mmg takde. ari tu ade member jumpe kat selayang, tapi bro tu pun dah abis stok. sory...

    ReplyDelete
  19. Hi =),saya ada sebijik model heli mcm ni tapi besar sket abg nas. Keluaran Shuang Ma 9104 Dabel hoss gak tapi besar sket. Log flight heli yg saya beli tu baru 3 kali terbang pastu terdapat masalah kat tail motor dia. Sparepart model ni mmg susah gak nak cari (dari JB sampai ke KL mencari x dpt2). Harap2 model ni xde masalah mcm abg dia (9104). Kat Sg Wang jual RM200. Nas Toisop sememangnye rockin' wild! gimme 5!!! - Sharing is caring =)

    ReplyDelete
  20. best main yang ni.. kalo jatuh pun tak mudah rosak. kalo rosak pun sebab bila jatuh/langgar tak lepaskan speed moto dia.
    tapi ramai yang komen susah nak dapat spere part.
    aku punya pun dah rosak connect buckle dia patah. mulanya tape je. last tercampak balance bar entah ke mana. spare part xde wat hiasan je la kat umah... :-(

    ReplyDelete
  21. emmm... tu la, kadang2 pening gak nak carikan customer spare part die.

    ReplyDelete
  22. RM110 tuan. untuk harga-harga terkini, boleh rujuk

    http://nastoysshop.blogspot.com/p/products.html

    ReplyDelete
  23. spare part dia mane boleh carik bro?dalam malaysia lah.pernah order dr HK sana,tapi xjugak dapat brg sampai la nih..sedeyh betol..

    ReplyDelete
  24. bro,bley tolong carik untuk 9100:-

    -ic board(49mhz)

    kalo dah ada nanti,bro kasi tau trus sy kasi wang n adress sy.

    ReplyDelete
  25. kontol orang malaisia ,,lah d buat helicopter nah,, laju sangat,, hantam lobang pagina,

    ReplyDelete

My Ping in TotalPing.com